Αλήθειες για το Τσάι

Τσάι και εγκεφαλικό επεισόδιο

Πολλές in vitro μελέτες έχουν δείξει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του μαύρου και πράσινου τσαγιού, καθώς και την αντιοξειδωτική δράση των πολυφαινολών του τσαγιού. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι αυτές οι αντι-οξειδωτικές ουσίες του τσαγιού απορροφούνται μέσω του αίματος στο πεπτικό σύστημα και λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά σε πολλαπλά συστήματα του σώματος. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι η κατανάλωση τσαγιού συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου των καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικών επεισοδίων, καρκίνου και κοινών εκφυλιστικών ασθενειών.

Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30