Dilmah Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του «η επιχείρηση είναι ζήτημα προσφοράς στον άνθρωπο» αποκρυσταλλώνεται στους έξι πυλώνες της Dilmah – Ποιότητα, Παράδοση, ο Πελάτης μας, Ηθική, Ακεραιότητα και Αειφορία. Η Ποιότητα αρχίζει με τα τσάγια που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας, και επεκτείνεται στον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε για να διατηρήσουμε μια βιομηχανία που οδηγεί σε πρότυπη και άριστη παρασκευή, στις συσκευασίες μας, και στην παρουσίαση του τσαγιού μας. Η Dilmah σέβεται τις παραδόσεις της βιομηχανίας που είναι μακραίωνη, καθώς και το ρόφημα αυτό με την ιστορία 5.000 χρόνων. Τα τσάγια που προσφέρουμε είναι παραδοσιακά και παράγονται με τον «ορθόδοξο τρόπο» με τη χρήση της διαδικασίας που τελειοποιήθηκε μέσω αιώνων από γενιά σε γενιά. Η Dilmah είναι μια «ηθική μάρκα», γεννήθηκε ως πρωτοπόρος στην αναζήτηση της δικαιοσύνης στον κόσμο του τσαγιού, και προς όφελος των εργαζομένων και άλλων στη βιομηχανία τσαγιού της Κεϋλάνης και έγινε μια τεράστια επιτυχία. Η Dilmah τιμά τους πελάτες της με τη διατήρηση της συνέπειας στην ποιότητα και τη γεύση που κάνει πιστό τον πελάτη μας. Η Dilmah και οι εταιρείες του Ομίλου MJF  διατηρούν εντιμότητα και ακεραιότητα σε κάθε επαφή με τους πελάτες, τους λιανοπωλητές, τους εταίρους, και όλους όσοι έχουν την ευχαρίστηση να συνεργάζονται με τη μάρκα.

Αυτό απαιτεί το αξίωμα ότι το τσάι Dilmah είναι Μοναδικής προέλευσης, από Μοναδική Περιφέρεια ή Μοναδικού κτήματος – έννοιες που προωθήθηκαν για πρώτη φορά από τη Dilmah.  Αυτό εξασφαλίζει ότι ο πελάτης μας ξέρει ακριβώς τι βρίσκεται μέσα στις συσκευασίες μας, και ότι θα παραμείνουμε συνεπείς προσφέροντας στους πελάτες ακριβώς αυτό που ισχυριζόμαστε.  Με τη Διακήρυξη του 2010 που αφορά στη βασική δέσμευση για Αειφόρο Ανάπτυξη, η Dilmah  Conservation  εργάζεται προς μια πιο βιώσιμη χρήση του περιβάλλοντος από τον άνθρωπο με την ενθάρρυνση της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης.

Η Dilmah και οι εταιρείες του Ομίλου MJF,  διατηρούν εντιμότητα και ακεραιότητα σε κάθε επαφή, με τους πελάτες, τους λιανοπωλητές, τους εταίρους, και όλους όσοι έχουν την ευχαρίστηση να συνεργάζονται μαζί της.  Αυτό απαιτεί το αξίωμα ότι το τσάι Dilmah είναι Μοναδικής προέλευσης, από Ενιαία Περιφέρεια ή Μοναδικού κτήματος – έννοιες που προωθήθηκαν για πρώτη φορά από τη Dilmah.  Αυτό εξασφαλίζει ότι ο πελάτης μας ξέρει ακριβώς τι βρίσκεται μέσα στις συσκευασίες μας, και ότι θα παραμείνουμε συνεπείς προσφέροντας στους πελάτες ακριβώς αυτό που ισχυριζόμαστε.
Η Dilmah είναι ένα εμπορικό σήμα με συνείδηση: μια Επιχείρηση που ιδρύθηκε με στόχο να θίξει θέματα πέραν από την επιχειρηματικότητα και να προσφέρει υπηρεσίες στον άνθρωπο και στην κοινότητα. Ο  Merrill έγινε πρωτοπόρος στην αναζήτηση της δικαιοσύνης στον κόσμο του τσαγιού προς όφελος των εργαζομένων του, των μη προνομιούχων ανθρώπων, στην ευρύτερη κοινότητα του τσαγιού, και της αξιοποίησης, υπέρ της βιομηχανίας, της ίδιας της χώρας του, μέσα από την επιτυχία του τσαγιού της Dilmah.Οι δραστηριότητες του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος  MJF www.mjffoundation.org,οι οποίες  χρηματοδοτούνται από τα έσοδα των πωλήσεων του τσαγιού Dilmah, έχουν φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των εργαζομένων και της κοινότητας.Η Dilmah εφαρμόζει την ίδια δεοντολογία σε σχέση με τους πελάτες της. Οι επικοινωνίες με τους πελάτες είναι ειλικρινείς και διαφανείς. Η δέσμευση Dilmah στην ανθρωπιστική υπηρεσία έχει εξελιχθεί με την ανάπτυξη της επιχείρησης Dilmah.Η ίδρυση το 2007 της  Dilmah Conservation  www.dilmahconservation.org αναγνωρίζει ότι η ανθρώπινη ευημερία και η περιβαλλοντική αειφορία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.
Κάθε πτυχή της Dilmah είναι μια εκδήλωση της ποιότητας, αρχίζοντας με τα τσάγια που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας, και επεκτεινόμενοι στον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε για τη διατήρηση μιας βιομηχανίας που οδηγεί σε πρότυπο και άριστη παρασκευή του τσαγιού και ιδανικής συσκευασίας και παρουσίασής του.
 
   Η Dilmah τιμά τους πελάτες της με τη διατήρηση της συνέπειας στην ποιότητα και τη γεύση που κάνει πιστό τον πελάτη μας.  Ο ιδρυτής της Dilmah απαντά προσωπικά σε κάθε επικοινωνία πελάτη, μαθαίνοντας από τα σχόλια των πελατών, και σεβόμενος τις επιθυμίες των πελατών η Dilmah προσπαθεί να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους με ακεραιότητα και υπευθυνότητα.
Η Dilmah σέβεται τις παραδόσεις της βιομηχανίας που είναι μακραίωνη, καθώς και αυτό το ρόφημα με την ιστορία 5.000 χρόνων. Τα τσάγια που προσφέρουμε είναι παραδοσιακά και παρασκευάζονται με τον ορθόδοξο τρόπο και γίνονται με τη χρήση της διαδικασίας που τελειοποιήθηκε από γενιά σε γενιά. Οι καινοτομίες της Dilmah σέβονται αυτές τις παραδόσεις και ενσωματώνουν την αυθεντικότητα. Επιπλέον η Dilmah έχει δεσμευτεί να προστατεύει αυτές τις παραδόσεις, την επικοινωνία τους με τον κόσμο μέσω των σχεδίων υπηρεσίας της βιομηχανίας της εταιρείας και του Ιδρύματος MJF που επιδιώκουν να αναπτύξουν μεγάλη βιομηχανία τσαγιού Κεϋλάνης προς όφελος των καταναλωτών τσαγιού.
Η Dilmah οφείλει την επιτυχία της στην ποιότητα του τσαγιού Κεϋλάνης. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε, συνεπώς, με μια σταθερή σχέση με την γη και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Έχουμε πρωτοπορήσει με μια βαθιά και ολοκληρωμένη δέσμευση στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της βιομηχανίας στον πλανήτη, την προώθηση του σεβασμού στο περιβάλλον και τη διασφάλιση της προστασίας του, ενθαρρύνοντας μια αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης. Πιστεύουμε ότι η συντήρηση του περιβάλλοντος αφορά τελικά τους ανθρώπους και το μέλλον της ανθρώπινης φυλής και ότι οι προσπάθειες για τη διατήρηση έχουν συνδέσει την ευημερία των ανθρώπων και των αποτελεσμάτων της μείωσης της φτώχειας. Αυτές οι βασικές αξίες μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.