Καινοτομία

Αληθινό τσάι, με παράδοση, ηθική και στυλ.

Το τσάι ήταν πολύ στη μόδα κατά τις αρχές του 1900, και στη συνέχεια έγινε ένα εμπορικό αγαθό που δημιουργούσαν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και που διέδωσαν την απόλαυση του τσαγιού μέσω της δέσμευσής τους στην ποιότητα. Σήμερα, η Dilmah είναι μοναδική στην προώθηση της καινοτομίας στην κατηγορία τσάι, και την εκπλήρωση μιας δέσμευσης για τους καταναλωτές να φέρει πίσω την ποιότητα στο τσάι.

Δηλώνοντας τη δέσμευσή τους για την αυθεντικότητα του τσαγιού Dilmah , το 1998 πρωτοστάτησαν και στην ιδέα του τσαγιού Μοναδικής Προέλευσης. Η Dilmah εξέλιξε την έννοια της μοναδικής  προέλευσης με την εισαγωγή του  Watte Single Region Tea, το οποίο δίνει στους καταναλωτές τσαγιού, τη γεύση τσαγιού από τις τέσσερις κορυφαίες περιφέρειες καλλιέργειας τσαγιού της Κεϋλάνης. Το 2006 η  Dilmah παρουσίασε την απόλυτη απόλαυση – το Watte Single Estate Tea – τσάι από τις τέσσερις καλύτερες φυτείες τσαγιού της Κεϋλάνης.

Η  gourmet σειρά τσαγιού t-Series της Dilmah είναι μια συλλογή τσαγιού boutique που δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια επανάσταση στο τσάι. Επιεικές, κομψό και καλαίσθητο το t-Series παρουσιάζει τα καλύτερα αφεψήματα που έχει να προσφέρει ο πλανήτης. Κάθε χρόνο η Dilmah  επιλέγει τσάγια από τις καλύτερες περιοχές από όλη τη Σρι Λάνκα από τα οποία παράγει μια περιορισμένη έκδοση των συλλογών τα ‘Seasonal Flush’ και «Ultimate  Estate», προσφέροντας στους λάτρεις του τσαγιού τη χαρά να βιώνουν μερικά από τα καλύτερα τσάγια που ήταν, μέχρι και σήμερα, στις ιδιωτικές «κάβες» των παραγωγών.

Μια πρωτοποριακή εμπειρία τσαγιού για τις υπηρεσίες φιλοξενίας

Το  Dilmah Seven Star Luxury Tea Experience έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τσαγιού στους φιλοξενούμενους κάθε χώρου! Και εδώ, η Dilmah συνδυάζει την ποιότητα, την αυθεντικότητα, το πάθος και την ηθική με το ρομαντισμό και την περιπέτεια των αισθήσεων που προσφέρει το τσάι για να σχηματίσουν το  Seven Star Luxury Tea Experience που έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο κόσμος το τσάι.

Με την υπογραφή της Dilmah, το Τea Culinaire και  το Dilmah Tea Sommelier αποτελούν καινοτομίες στην κατηγορία του τσαγιού, που επιδιώκουν να εκπαιδεύσουν και να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες τις φιλοξενίας ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εντελώς νέα εμπειρία τσαγιού. Το Tea Culinaire  επιδεικνύει πως το τσάι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό συστατικό στη δημιουργία συνταγών, όπου οι επαγγελματίες σεφ στη δική τους ανταγωνιστική βιομηχανία μπορούν να επιδείξουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας το τσάι ως βάση στην παραγωγή ενός πλήρους γεύματος. Το Dilmah Tea Sommelier μπορεί να βοηθήσει στην επίδειξη της ικανότητας και της δημιουργικότητας στην παραγωγή εξαιρετικών κοκτέιλ, mocktails και παραδοσιακών ροφημάτων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τσάγια της Κεϋλάνης.

Η σειρά  Dilmah Real High Tea Ceremony φέρνει πίσω την ποιότητα και την παράδοση στο τσάι με τις «Ιδιαίτερες τελετουργίες τσαγιού» σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Τον Ιούλιο του 2008 η Dilmah εξέλιξε περαιτέρω τη γαστρονομική εμπειρία του τσαγιού με τη σειρά «Chef and the Tea Master» φέρνοντας οκτώ διάσημους, αναγνωρισμένου κύρους  σεφ από την Αυστραλία στη Σρι Λάνκα και τους ενέπνευσε να δημιουργήσουν μια συλλογή από συνταγές τροφίμων και ποτών με βάση το τσάι.
Συνεχίζοντας την επιτυχία της εκδήλωσης  των Αυστραλών Σεφ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Σεφ και το πρόγραμμα της Dilmah “Tea Maker” ξεκίνησαν εκδηλώσεις τον Ιούλιο του 2010 φέρνοντας μαζί διάσημους σεφ από 12 χώρες.

Οι εκδηλώσεις αυτές είχαν ως στόχο να προσελκύσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ποιοτικό τσάι , και μεγαλύτερο σεβασμό για αυτό το υγιές, φυσικό και στιλάτο ρόφημα.